Aktuális ajánlataink
Untitled Document
  Telek
Összközműves telek eladó Dunakeszin.
  Családi ház eladó
Szerkezetkész családi ház eladó Dunakeszin.
  Családi ház
Eladó teljesen felújított családi ház Dunakeszin.
Építési telek
Eladó Erdőkertes, hrsz. 3911, 1282 nm-es, összközműves építési telek, 2 db családi ház építési engedélyével.
Ár: 6 M Ft.
Építési telek
Eladó Erdőkertes, hrsz. 3912, 1627 nm-es, összközműves, sarok építési telek, 2 db családi ház építési engedélyével.
Ár: 7 M Ft.
Építési telek
Eladó Erdőkertesen (Bem u. 166.) 923 nm-es, összközműves építési telek,
2 db családi ház építési engedélyével. Ár: 7,5 M Ft.
Eladó családi ház, Erdőkertes
Erdőkertes, Tölgyfa u. 2/B. alatti családi ház garázzsal 480 nm telken. Alapterülete: 124,7 nm (3 hálószoba, 2 gardrob, 2 fürdőszoba, nappali, étkező, konyha, kamra, házt.helyiség) Ár: 24 M Ft
Társadalmi szerepvállalás

Cégvezetésünk filozófiája, hogy a munkánkkal megtermelt javakból egy jelentős részt olyan társadalmi szervezeteknek juttatunk, akik az ilyen szponzori támogatások nélkül napjaink farkastörvényei alapján képtelenek lennének saját maguk fenntartására.

Évek óta segítünk különböző gyermekalapítványokat, gyermekkórházakat, hogy a beteg gyermekek életkörülményeit a lehetőségekhez képest elviselhetőbbé tegyük. Valljuk, hogy szociális érzékenység nélkül az üzleti életben sem lehet jelentős sikereket elérni.

Nem teremthetünk boldog jövőt, ha hagyományainkat veszni hagyjuk!

Erőnkhöz és lehetőségeinkhez mérten támogatjuk az egyházakat. Számos alkalommal segítettük a minket megkereső egyházközösségeket: templomrestauráció, harangvillamosítás, szoborállítás, kerítések és kapuk építése, fűtéskorszerűsítés szerepel eddigi adományaink között.

Mindenki számára közismert, hogy a hazai sportélet mély válságban van. Az állam képtelen finanszírozni az élsporton kívül eső kezdeményezéseket.

Célunk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk egyes hazai sportágakat. A kiválasztásnál fontos szempont volt, hogy kollégáink sportolási lehetőségét is elősegítsük.

Design: Visualia